Najnovija stomatološka tehnologija: FKG Dentaire u Poliklinici Delić

FKG je švicarska tvrtka koja u prvi plan stavlja razvoj, proizvodnju i distribuciju proizvoda namijenjenih zubarima, specijalistima endodoncije i laboratorijima. Ova tvrtka je prijesvega fleksibilna i inovativna. Uvijek sposobna predviđati i odgovarati na potrebe krajnjih korisnika, tvrtka je uspostavila partnerstva s najboljim sveučilištima na svijetu.

Kao dio svojeg vjerovanja u prenošenje znanja o optimalnom korištenju svojih izuzetno sofisticiranih alata, FKG nudi ne samo demonstracije već i obuku za doktore dentalne medicine.

Putem svoje distributerske mreže, koja se pažljivo bira na temelju njihove strukture i kompatibilnosti s vlastitim strategijama, FKG stavlja svoje instrumente na raspolaganje širom svijeta. Tvrtka je certificirana prema međunarodnim normama i propisima u industriji.

FKG pruža inovativna endodontička rješenja koja će nadmašiti očekivanja svih klijenata. Obveza, izvrsnost, poštovanje i zadovoljstvo temeljne su vrijednosti na kojima ova tvrtka nikada ne pristaje kompromitirati. Svaki zaposlenik sudjeluje u ostvarivanju tih ciljeva, u neprestanom poboljšavanju sustava upravljanja kvalitetom i održavanju usklađenosti s primjenjivim propisima.

Poliklinika Delić svojim pacijentima pruža visokokvalitetnu stomatološku skrb uz pomoć najmodernijih materijala i alata. Kao dio naše posvećenosti pružanju vrhunskih usluga, surađujemo s renomiranom tvrtkom FKG Dentaire, čiji proizvodi igraju ključnu ulogu u našoj praksi.

Surađujući s FKG Dentaire, osiguravamo da naši pacijenti dobiju najnovije inovacije u stomatološkoj tehnologiji i vrhunske materijale koji nam pomažu u postizanju izvanrednih rezultata. Naša posvećenost pružanju najbolje skrbi odražava se kroz korištenje materijala visoke kvalitete kako bismo ostvarili optimalne rezultate za naše pacijente.

Podijeli:

Moglo bi vas zanimati

Pošaljite upit

Ispunite obrazac ispod, zatražite ponudu i rezervirajte se za svoj
BESPLATNI prvi pregled!

Poruka je poslana!

Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.