Implantologija

Dentalni implantati služe kao zamjena za korijen prirodnog zuba kod djelomične ili potpune bezubosti. U većini slučajeva, dentalni implantati su idealno rješenje za različite oblike bezubosti, omogućujući povratak osmijeha i funkcionalnosti. Nakon što se implantat uspješno postavi, na njega se stavlja nadogradnja, a potom i krunica, most ili proteza, pružajući kompletno i estetski zadovoljavajuće rješenje.

Poliklinika Delić s ponosom se može pohvaliti iznimno visokom stopom uspješnosti implanto-protetskih terapija. Postupak postavljanja jednog implantata obično traje manje od 15 minuta, a postoperativna bol je rijetka ili vrlo blaga, često manja nego kod rutinskog vađenja zuba.

Naši sustavi implantata su pažljivo odabrani, znanstveno potkrijepljeni i certificirani. Kvaliteta našeg rada je prioritetnog interesa. Nakon uspješno obavljenog zahvata, primate i certifikat implantološkog sustava kao dodatnu garanciju, kako od proizvođača tako i od nas. Uz pravilnu oralnu higijenu i redovite posjete, dentalni implantat može trajati i doživotno.

Jeste li znali da dentalni implantati donose brojne prednosti?

1. Sprečavaju lokalnu resorpciju kosti, čime postižemo povoljan oblik čeljusnog grebena za buduće protetske radove.
2. Vraćaju estetiku, omogućavajući povratak prirodnom osmijehu te ispravnu funkciju govora i žvakanja.
3. Baza su protetskom radu koji osjećate kao dio prirodnog zubnog luka
4. Olakšavaju održavanje higijene, žvakanje i govora
5. Pružaju osjećaj lakoće u ustima i okusa hrane.
6. Nema prekrivenog nepca kao kod proteza i rad se ne treba vaditi iz usta nakon svakog obroka

Naša predanost kvaliteti, stručnost tima i napredne tehnike jamče sigurnost tokom implantološke terapije. Pridružite se mnogobrojnim zadovoljnim pacijentima koji su već iskusili prednosti ovog naprednog dentalnog rješenja.

Pošaljite upit

Ispunite obrazac ispod, zatražite ponudu i rezervirajte se za svoj
BESPLATNI prvi pregled!

Poruka je poslana!

Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.