Poliklinika

Osnivač Stomatološke poliklinike Delić je Prof.dr.sc. Zdravko Delić, specijalist stomatološke protetike, bivši pročelnik Katedre za stomatološku protetiku, prodekan i predavač na više kolegija na Studiju dentalne medicine Medicinskog fakulteta u Rijeci i rukovoditelj stomatološke djelatnosti u Domu zdravlja Rijeka. U zadnjih 36 godina kliničke i znanstvene djelatnosti aktivno je sudjelovao na brojnim stručnim i znanstvenim domaćim i međunarodnim skupovima skupljajući znanja i iskustva i prateći najsuvremenije tehnologije i postupke u dentalnoj medicini.

Zašto odabrati Polikliniku Delić

Ugodno i toplo okruženje, ambijent koji pruža najvišu razinu kvalitete i sigurnosti, jamstvo za sve poslove, prihvatljive cijene, ciljani i individualni pristup, potpuna i brza usluga na jednom mjestu samo su neki od razloga zbog kojih nam naši pacijenti dolaze s povjerenjem! Izuzetno zadovoljni uslugom, ostajemo zauvijek njihov prvi izbor!

Profesionalnost

Veliko iskustvo i inovacije.

Materijali

Koristimo materijale najviše kvalitete.

Besplatan prvi pregled

Ukažite nam povjerenje i prvi pregled je za Vas besplatan!

Sve na jednom mjestu

Sve intervencije obavljamo na jednom mjestu. Od dijagnostičkih, preventivnih i estetskih postupaka do operativnih zahvata i ugradnje dentalnih implantata.

Sigurnost i jamstvo

Uz najmodernije tehnologije i postupke, jamčimo kvalitetnu i sigurnu uslugu po prihvatljivim cijenama.

WIFI + parking

Nudimo besplatan internet i parking.

Naš tim

Osoblje Poliklinike Delić svojim pacijentima nudi maksimalnu profesionalnost i iskustvo te je specijalizirano za rješavanje najsloženijih bolesti usne šupljine uz korištenje najnaprednijih tehnologija i najkvalitetnijih materijala!

Galerija

Što kažu naši pacijenti?

Što kažu naši pacijenti?

Pošaljite upit

Ispunite obrazac ispod, zatražite ponudu i rezervirajte se za svoj
BESPLATNI prvi pregled!

Poruka je poslana!

Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.