Estetska medicina‍ ‍

U ponudi estetske medicine nudimo personalizirane estetske tretmane koji prate najnovije trendove i metode.

Najčešći primjenjivani tretmani jesu tretmani botulinom toksinom i dermalni fileri koji se koriste za izravnjavanje bora i nadoknadu volumena.

Hijaluronski dermalni fileri idealno su rješenje ako želite bez kirurškog zahvata umanjiti bore lica, povećati volumen određenih područja lica i postići mladenački izgled lica uz očuvanje prirodnosti. Ovi tremani su relativno bezbolni, brzi i s trenutnim učinkom.

Učinci liječenja mogu trajati i do 12 mjeseci, ovisno o radu, samom fileru, načinu života i stanju kože pacijenta. Materijal apliciran u određeni sloj kože odiže površinske slojeve kože i na taj način popunjava boru i / ili povećava volumen. Rezultati se u pravilu najbolje vide nakon 7 do 14 dana. Nakon tog perioda, uputite se na kontrolu i prema potrebi napravite eventualne korekcije.

Botox je prirodni protein bez dugotrajnih nuspojava. Uklanja sitne i duboke bore, poboljšava konture lica i očiju, a njegov je učinak vidljiv u roku od nekoliko dana, bez straha od kirurškog noža. Botox učinkovito uklanja bore na čelu, bore nastale mrštenjem te sitne bore oko očiju. Dodatno može ukloniti bore na nosu te podignuti obrve, kutove usana i zategnuti vrat.

U dentalnoj medicini se često koristi za tretman za bruksizam (škrgutanje zubima) i tretman za gummy smile (spuštanje gornje usne kada se previše vide desni). U medicini je poznat kao i tretman za migrene i za prekomjerno znojenje ispod pazuha, na dlanovima i stopalima

Drugi najčešće primjenjivan estetski tretman je biorevitalizacija, inovativna metoda koja pruža izvanredna rješenja za više problema vezanih uz kožu. Bez obzira imate li hiperpigmentacije, opuštenu ili dehidriranu kožu, sitne bore ili tamne podočnjake, ovaj tretman se ističe kao odgovor na vaše potrebe.

Postupak uključuje precizno unošenje aktivnih sastojaka putem injekcija pod kožu, što rezultira s nekoliko pozitivnih učinaka. Prvenstveno, biorevitalizacija potiče snažnu sintezu kolagena i elastina, ključnih proteina za čvrstoću i elastičnost kože. Ovaj proces pruža vidljive rezultate u obnovi i pomlađivanju kože, čineći je glađom, zategnutijom i osvježenom.

Uz minimalne neugodnosti i brz oporavak, biorevitalizacija je sve popularniji izbor za postizanje zdrave i mladolike kože. U našoj poliklinici, koristimo najnovije tehnike i visokokvalitetne proizvode kako bismo vam omogućili da postignete optimalne rezultate kroz ovaj inovativan tretman.

Pošaljite upit

Ispunite obrazac ispod, zatražite ponudu i rezervirajte se za svoj
BESPLATNI prvi pregled!

Poruka je poslana!

Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.