Skin boosteri

Tretmani Skinboosterom lica predstavljaju inovativan pristup hidrataciji kože. Ova vrsta tretmana pruža osvježenje i vitalnost vašoj koži, naglašavajući njezin prirodni sjaj.

Ovi tretmani obogaćeni su dodatnim hranjivim sastojcima, a ključni element Skin boostera je hijaluronska kiselina u posebno laganoj teksturi. Za razliku od dermalnih filera koji nadoknađuju izgubljeni volumen, Skin boosteri djeluju duboko unutar kože, potičući dubinsku hidrataciju i prirodnu proizvodnju kolagena, što doprinosi njezinoj elastičnosti.

Obično se preporučuje ponavljanje ovih tretmana, pri čemu se broj tretmana dogovara sa svakim klijentom posebno. Na prvom pregledu klijent iznosi svoje želje i očekivanja, dok doktor pregledava stanje kože. Na temelju prvog pregleda se dogovara broj tretmana, vrsta i period u kojem će se tretmani izvoditi.

Nakon tretmana moguće je primijetiti crvenilo, oticanje, blagu bolnost na mjestu aplikacije i manje podljeve. Sve nuspojave su privremene i nestaju unutar dva dana, ne ostavljajući trajne posljedice, a ostavlja se samo osvježeni izgled lica.

Zašto odabrati Skin boostere?

 • Jednostavnost i sigurnost primjene
  Tretman Skin boostera je jednostavan, vrlo siguran i gotovo bezbolan. Kako bi se minimalizirala eventualna nelagoda, prije tretmana koristi se anestetik u obliku kreme, nakon čega slijedi pažljiva primjena Skin boostera tankom iglom.
 • Hidratacija
  Skin booster pruža dubinsku hidrataciju kože, ostavljajući je mekom i sjajnom.
 • Poboljšan tonus i tekstura kože
  Skin boosteri značajno doprinose čvrstoći i strukturi kože. Tretman umanjuje sitne linije i bore, te smanjuje i sitne nepravilnosti, uključujući ožiljke od akni.
 • Stimulacija proizvodnje kolagena
  Skin boosteri potiču prirodne procese unutar kože, što rezultira regeneracijom i proizvodnjom kolagena.
 • Oporavak nije potreban nakon tretmana
  Nakon tretmana možete se odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima i obavezama. U slučaju da vam neke od uputa nisu jasne, osjećate nuspojave ili sumnjate u uspješnost rezultata, nazovite nas za savjet ili zakažite kontrolni pregled.
 • Dugotrajni rezultati
  Skin boosteri prodiru duboko u kožu, ostvarujući svoje djelovanje i pružajući rezultate koji traju i do nekoliko mjeseci.

 

U Poliklinici Delić, uvijek smo u korak s najnovijim trendovima estetske medicine te se trudimo osigurati našim klijentima široku paletu estetskih usluga. Uz to, garantiramo uporabu samo najkvalitetnijih, provjerenih proizvoda kako bismo osigurali najbolje rezultate i zadovoljstvo naših pacijenata.

ŠTO JE PROFHILO?
Preparat kombinacije hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne težine. Mehanizam djelovanja mu nije postizanje volumena u području injektiranja, već se polako širi i integrira u kožu oko mjesta injekcije. Profhilo stimulira fibroblaste na lučenje novog veziva, stimulira povećanje masnih stanica i hidrira kožu sa svojom visokom koncentracijom hijaluronske kiseline (64 mg/2 ml). Taj proces aktivacije stanica u svim razinama kože naziva se bioremodeling.

KAKO SE KORISTI PROFHILO?
Profhilo se aplicira BAP tehnikom (Bio Aestetic Points) tako da se na svakoj strani odredi 5 prethodno definiranih točaka na kojima će se injektirati preparat. U jednom tretmanu lica injektira se ukupno 2 ml Profhila. Tretman je potrebno ponoviti nakon mjesec dana. Nakon toga bit će potrebno ponavljati tretmane 1-2 x godišnje (tretman se određuje za svakog pacijenta posebno, ovisno o statusu kože, mogućnostima i očekivanjima).
Osim što se može koristiti samostalno, Profhilo se može kombinirati s drugim tretmanima za pomlađivanje, kojima poboljšava i naglašava rezultate.
Nakon odstranjivanja šminke koža se dezinficira, te se po potrebi nanese anestetska krema. Trajanje tretmana 45 minuta u što ulaze konzultacije, nanošenje anestetske kreme i aplikacija preparata.

KADA VIDIM REZULTATE NA KOŽI NAKON TRETMANA PROFHILOM ?
Učinak preparata počinje biti vidljiv 1 do 2 tjedna nakon prve aplikacije s potpunim učinkom mjesec dana nakon druge aplikacije Profhilo.
Za dugotrajne rezultate i održavanje svježine kože, preporuča se dva puta godišnje doći na tretman održavanja.

TKO SU KANDIDATI ?
Nakon dvadesete godine života naša koža svake godine izgubi 1% kolagena. Volumen kože se smanjuje te ona postaje suha. To je posljedica starenja, utjecaja hormona, umora, stresa ali i utjecaja vanjskih faktora na kožu kao što je prevelika izloženost sunčevim zrakama ili utjecaj vjetra na kožu.
Tretman je namijenjen svim osobama kod kojih se primijeti pad kvalitete kože te vidljivi znakovi starenja. Za osobe iznad 30 godina Profhilo je idealan za održavanje mladenačkog izgleda lica te prevenciju starenja kože, a kod osoba iznad 40 godina stvarno su vidljive značajne promjene nakon tretmana, bez umjetnog efekta.

ZAŽTO ODABRATI PROFHILO ?
Potpuno prirodno se integrira u vašu kožu davajući potpuno prirodne rezultate. Brz i jednostavan tretman i aplikacija bez potrebno vremena za oporavak. Do sada nije zabilježena nikakva nuspojava ili komplikacija.

PODRUČJA KOJA SE MOGU TRETIRATI ?
Mogu se tretirati sljedeča područja : lice, vrat, dekolte i ruke/nadlaktica.

ŠTO OČEKIVATI NAKON TRETMANA ?
Komplikacije nakon tretmana Profhilom nisu zabilježene. Profhilo ne sadrži sintetičke kemikalije i ne izaziva alergijske reakcije.
Moguća je pojava crvenila i manje otekline, a u tom slučaju može se upotrijebiti hladan oblog na tretirano područje.

VRAĆANJE NA POSAO ?
Odmah.

Novi trendovi u regeneraciji kože pomoću polinukleotida PN HPT® (Highly Purified Technology). Mastelli, tvrtka čiji proizvodi su bazirani na patentiranim polinukleotidima te spadaju u biostimulatore patentirao je polinukleotide(PN-HPT®) koji imaju dugoročan i izražen hidratacijski učinak te doprinose vraćanju volumena koži, odnosno pojačavanju njene strukture. Upravo stoga Mastelli tretmani mogu stimulirati ubrzano prirodno samoobnavljanje.

Tretman pod imenom Newest koristi patentirane polinukleotide PN-HPT®, ali uz hijaluronsku kiselinu, koja dodatno povećava hidrataciju kože, dok manitol produljuje njeno djelovanje. Njihova sinergija povećava broj aktivnih fibroblasta i stvaranje kolagena. Također, važno je naglasiti, proizvod je prirodnog porijekla.

Uz Newest u ponudi se nalazi i PLINEST HAIR® – aplicira se u vlasište i obrve te služi za liječenje različitih alopecija i opadanja kose kod oba spola. U liječenju stanja vlasišta, polinukleotidi djeluju na kožu oko samog folikula, potiču obnovu stanica i njihovu sintezu. Također, djeluju antioksidativno i protuupalno te promoviraju biostimulaciju. Polinukleotidi dovode do zdravijih folikula dlake i pojačanog porasta kose.

ZAŠTO ODABRATI NEWEST®?
Zreloj i dehidriranoj koži potrebni su posebni tretmani, a najbolji su oni na prirodnoj bazi.
Newest® je najnovije rješenje u Hrvatskoj za poticanje prirodne regeneracije i pomlađivanje dijelova lica i vrata. Uz Mastelli polinukleotide (PN HPT™), hijaluronska kiselina i manitol zaslužni su za poticanje prirodnog stvaranja vlastitog kolagena i jačanje strukture kože.

KAKO SE NEWEST® APLICIRA?
Najnovije rješenje za poticanje prirodne regeneracije i pomlađivanja zrele kože, Newest®, ubrizgava se pod površinu kože u dermis. Vidljiv je trenutni učinak u obliku poboljšane hidratacije, punoće i teksture kože.
Jedan cjeloviti tretman podrazumijeva tri aplikacije na odabrana mjesta u dogovorenom razmaku, a najbolje je ciklus ponavljati dva puta godišnje.

KOJI SU REZULTATI KORIŠTENJA NEWEST® TRETMANA?
Mastelli polinukleotidi (PN HPT™) imaju dugoročan i izražen hidratacijski učinak te doprinose vraćanju volumena koži i potiču prirodno stvaranje vlastitog kolagena. Nakon primjene Newest® tretmana na zreloj koži, vidljivi su trenutni rezultati poput povećanja hidratacije i punoće te poboljšane teksture kože. Aplikacija polinukleotida (PN HPT™) odlično se nadopunjuje s ostalim estetskim procedurama.

Jalupro Skin Boosters su tretmani koji koriste injekcije hijaluronske kiseline i 7 aminokiselina. Mogu se primijeniti na području lica, vrata i dekoltea. Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak kože koji pomaže zadržati vlagu, čineći kožu hidratiziranom i punijom. Ovaj nekirurški tretman posebno je prikladan nakon ljetnog izlaganja suncu.

KAKO DJELUJU JALUPRO SKIN BOOSTERS I KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO?
Ovaj tretman sastoji se od nekoliko serija injekcija koje se primjenjuju u dublje slojeve kože. Postupno se ovaj ‘koktel’ razgrađuje unutar kože, poboljšavajući hidrataciju, teksturu i elastičnost kože. Tijekom konzultacija, nakon iznošenja želja i očekivanja klijenta, doktor izrađuje personalizirani plan i vrstu tretmana. Obično se preporučuje tri do četiri tretmana u razmacima od 14 do 21 dan, nakon čega slijedi faza održavanja kvalitete kože, gdje se tretman primjenjuje svaka tri do šest mjeseci.

JALUPRO BIOREVITALIZACIJA DOLAZI U TRI VRSTE TRETMANA:
1. Jalupro classic – namijenjen mlađim klijentima i početnim znakovima starenja.
2. Jalupro HMW – preparat s pojačanom formulacijom namijenjen za tretiranje zrelije kože.
3. Jalupro Super Hydro – ovim tretmanom postiže se dugotrajna hidratacija, potiče se stvaranje kolagena i namijenjen je zrelijoj koži s već uznapredovalim znakovima starenja.

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU JALUPRO CLASSIC I JALUPRO HMW?
Sastav ovih preparata je gotovo identičan, s razlikom u koncentraciji hijaluronske kiseline koju pojedini preparat sadrži. Jalupro Classic sadrži 1% hijaluronske kiseline i namijenjen je mlađim osobama, dok Jalupro HMW sadrži 2% hijaluronske kiseline, čime se pojačava njegovo djelovanje.

PREDNOSTI JALUPRO SKIN BOOSTER TRETMANA:
1. Povećava hidrataciju: Tretman poboljšava sposobnost kože zadržavanja vode, čineći je hidratiziranom i sjajnom.
2. Smanjuje fine linije i bore: Hijaluronska kiselina i 7 aminokiselina koje ovaj koktel sadržava pomažu u popunjavanju finih linija i bora, čineći kožu glađom.
3. Poboljšava teksturu kože: Koža postaje mekša i glađa nakon tretmana, dajući joj svježi izgled.
4. Bez kirurških zahvata: Jalupro Skin Boosters su minimalno invazivni tretmani, bez potrebe za kirurškim skalpelom.
5. Nema oporavka: Pacijenti mogu odmah nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima nakon tretmana.

TKO MOŽE KORISTITI JALUPRO SKIN BOOSTER TRETMANE?
Jalupro Skin Boosters su prikladni za većinu ljudi, ali za svakog pacijenta potrebno je obaviti konzultacije o tretmanu kako bi se utvrdilo je li tretman prikladan za pojedinačne potrebe pacijenta i karakteristike njegove kože.

KOJE SU UPUTE NAKON TRETMANA?
Nakon ove vrste tretmana možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima. Važno je izbjegavati upotrebu šminke prvih 24 sata i dodirivanje mjesta gdje su primijenjeni preparati. Također treba izbjegavati intenzivnu fizičku aktivnost, plivanje i saune prvih 24 sata.

 

Pošaljite upit

Ispunite obrazac ispod, zatražite ponudu i rezervirajte se za svoj
BESPLATNI prvi pregled!

Poruka je poslana!

Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.