Ortodoncija

Prozirni ortodontski aparatići predstavljaju inovativan pristup tretmanu ortodoncije, omogućujući postizanje predivnog osmijeha bez potrebe za nošenjem tradicionalno neugodnih ortodontskih uređaja. Ovi aparatići su napravljeni od fleksibilne, gotovo neprimjetne, prozirne plastične folije, pružajući vam mogućnost da se osjećate ugodno i samouvjereno tokom cijelog tretmana. Zaboravite na metalne žice koje su nekad bile sastavni dio ortodontskog iskustva – sada se možete smijati, spavati i komunicirati bez ikakvih smetnji.

Prozirne folije neće vam smetati pri govoru, a jezik će se brzo prilagoditi novoj situaciji. Površina aparatića je glatka i bez oštrih rubova, pružajući vam udobnost tijekom cijelog tretmana. Zaboravite na nelagodu povezanu s metalnim žicama koje bi mogle izazvati iritaciju. Aparatić se lako skida pri obrocima, a održavanje higijene nije problem – jednostavno skinete aparatić i operete zube kao i obično.

Vrijedno je napomenuti da ova moderna ortodontska terapija nije rezervirana samo za mlađu populaciju – odrasli također mogu uživati u njenim prednostima. U našoj poliklinici primjenjujemo najnaprednije metode ortodoncije uz proizvode renomiranih tvrtki Heysmile i Estelio. Nakon što naš specijalist ortodoncije izradi optimalni računalno navođeni terapijski plan, za vas će biti izrađena personalizirana serija plastičnih folija koje će se koristiti tijekom tretmana. Ova inovativna terapija omogućuje minimalne smetnje i maksimalnu udobnost.

Pošaljite upit

Ispunite obrazac ispod, zatražite ponudu i rezervirajte se za svoj
BESPLATNI prvi pregled!

Poruka je poslana!

Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.