Izvrsnost u protetici: Dr. Ivan Delić stječe novu titulu

Ove godine, ravnatelj Poliklinike Delić, doktor Ivan Delić, uspješno je završio specijalistički studij iz područja stomatološke protetike. Završetkom ovog programa stječe titulu specijalista stomatološke protetike.

Specijalizacija u stomatološkoj protetici zahtijeva dodatne 3 godine usavršavanja nakon završetka osnovnih studija i stjecanja diplome. Nakon ovakve vrste obuke, specijalist stječe sposobnost da se bavi rekonstrukcijom gubitka zuba, gubitka alveolarnog grebena, estetskim rekonstrukcijama, kongenitalnim malformacijama, poremećajima temporomandibularnog zgloba te protetskim rekonstrukcijama defekata na području maksilofacijalne regije.

Iako u svijetu ne postoji specijalizacija za estetsku dentalnu medicinu, specijalisti u protetici, u usporedbi s drugim specijalizacijama, posjeduju najviše znanja za primjenu metoda i tehnika koje estetska dentalna medicina pruža.

Specijalisti za protetiku vode timove za zahtjevne rekonstrukcije i surađuju s drugim stručnjacima iz različitih područja. Da bi protetičar bio uspješan u svom poslu, mora posjedovati znanje o stomatologiji, materijalima i tehnologijama za izradu zubnih nadomjestaka, kao i iskustvo u rukovanju različitim instrumentima i uređajima.

Kada poboljšavate ili potpuno rekonstruirate svoj osmijeh, važno je potražiti stručnjaka koji se isključivo time bavi, koji ima iskustvo i znanje da vam jasno predstavi mogućnosti terapije i osigura da estetski nadomjestak bude funkcionalan tijekom mnogo godina.

Podijeli:

Moglo bi vas zanimati

Pošaljite upit

Ispunite obrazac ispod, zatražite ponudu i rezervirajte se za svoj
BESPLATNI prvi pregled!

Poruka je poslana!

Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.