Skip to main content

WORKING HOURS

Mon 13-20, Tue-Fri: 8-15
Sat: 8-13
service-image

Dermalni fileri

Dermalni fileri koriste se za izravnjavanje bure, nadoknadu volumena i popunjavanje usana. Na tržištu je dostupno puno proizvoda, ali mi koristimo samo jedno najpouzdanije na bazi hijaluronske kiseline, neanimalnog podrijetla (npr. Restylane).

Hijaluronski dermalni fileri idealno su rješenje ako želite bez kirurškog zahvata umanjiti bore lica, povećati volumen svog usna i obraditi dajući mladenački izgled licu uz očuvanje prirodnosti. Ovi tremani su relativno bezbolni, brzi i s trenutnim efektom.

Proizvodi poput Restylanea potiču prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline i kolagena, a to će učiniti odlazite na tretiranje, a potrebno je manja doza sljedećih tretmana. Učinci liječenja mogu trajati i do 12 mjeseci, ovisno o radu, samo fileru, načinu života i stanju kože pacijenta ...

Hijaluronski dermalni filer apliciran u određeni sloj kože svoje volumenom odiže površinske kože na taj način popunjava boru i / ili povećava volumen. Rezultati su u pravilu najbolje pogledali 7-14 dana nakon što su pripremili hijaluronske kiseline i preradili i na sebe navukli vodu. Nakon tog perioda, uputite se na kontrolu i prema potrebi napravite eventualne korekcije.

Ispunite obrazac ispod, zatražite ponudu i rezervirajte se za svoj BESPLATNI prvi pregled!
RTG Bilder, Dokumente oder Fotos
Unlimited number of files can be uploaded to this field.
10 MB limit.
Allowed types: gif jpg png tif txt rtf odf pdf doc docx xls xlsx jpeg.

Garancija kvalitete

nositelj aaa certifikata bisnode bisnode Hrvatska komora dentalne medicine