Skip to main content

WORKING HOURS

Mon 13-20, Tue-Fri: 8-15
Sat: 8-13
service-image

Ortodoncija

 

Ortodoncija – specijalizirana disciplina dentalne medicine, osim što se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zubi, jedna je od najboljih preventivnih mjera koja ima mogućnost spriječavanja nastanaka brojnih karijesa na mjestima koja su teško dostupna ukoliko zubi nisu pravilno postavljeni. Ravni zubi (bez malokluzije) su glavni fokus i cilj ortodoncije i nisu samo estetski ljepši već pridonose i Vašem cjelokupnom zdravlju.


NE SKRIVAJTE SVOJ OSMIJEH!

Estelio prozirni aparatići za zube nemaju utjecaja na vaš aktivan život, ali će učiniti vaš budući izgled ugodnijim i atraktivnijim.
Rezultat će biti novi osmjeh. Odluka za poravnavanje vaših zuba je sada jednostavnija.

 

estelio


Estelio prozirni aparatići predstavljaju inovativni pristup ortodontskom tretmanu. Pomažu postizanju prekrasnog osmjeha bez potrebe za nošenjem tradicionalnin neudobnih ortodonstksih aparata. Estelio prozirni aparatići su napravljeni od fleksibilne, skoro nevidljive, prozirne plastične folije. Ne morate biti razočarani za žicama I metalom u svojim ustima. Slobodno se možete smijati i spavati bez ikakvih smetnji.

Ortodontska terapija s Estelio prozirnim aparatićima nije samo za mlađe uzraste. Terapija je normalno primjenjiva na odraslima te su tako odrasli predstavljaju većinu pacijenata.

Estelio prozirni aparatići ne smetaju pri govoru, a jezik će se za nekoliko dana priviknuti. Površina aparatića je glatka bez oštrih rubova. Ne sadrži nikakve žice koje bi vas mogle ozlijediti. Zadržavanje hrane takodjer ne predstavlja problem. Čak ni pranje zuba nije problem, skinete aparatić i operete zube kao obično.

estelio


 


Ugradnja ortodontskog aparata

 

Ispunite obrazac ispod, zatražite ponudu i rezervirajte se za svoj BESPLATNI prvi pregled!
RTG Bilder, Dokumente oder Fotos
Unlimited number of files can be uploaded to this field.
10 MB limit.
Allowed types: gif jpg png tif txt rtf odf pdf doc docx xls xlsx jpeg.

Garancija kvalitete

nositelj aaa certifikata bisnode bisnode Hrvatska komora dentalne medicine